News

Cătălin Cazacu și Cuza sunt istorie! Cine este noul iubit al celebrei Ramona Olaru. Asistenta de la Neața a vrut să se afle de la ea

Cătălin Cazacu și Cuza sunt istorie Cine este noul iubit al celebrei Ramona Olaru. Asistenta de la Neața a vrut să se afle de la ea

Ramona Olaru trăiește viața ca pe o telenovelă continuă. După doi ani de relație cu celebrul Cuza de la Noaptea Târziu, fost finalist la Asia Express, de care s-a împăcat și despărțit de nenumărate ori, a venit rândul lui Cătălin Cazacu să fie noua victimă.

Cei doi sunt de mai bine de un an împreună și se pare că acum s-au despărțit din nou după ce se împăcaseră chiar de Anul Nou. Ei au mers împreună în vacanță în această iarnă. În plus, vara trecută, asistenta de la Neața a primit și inelul de logodnă de la iubitul ei, însă lucrurile nu funcționează deloc între ea și motociclist.

„Pregătindu-mă să le spun tuturor băieților din club că sunt din nou singură”, a scris Ramona Olaru, în dreptul filmulețului pe care l-a postat pe TikTok și care a devenit rapid viral.

Cine ar fi noul bărbat din viața Ramonei Olaru?

Fanii au reacționat imediat, iar câțiva ne-au scris la redacția ReviewPeBune.ro că asistenta de la Neața ar fi pus ochii pe un alt bărbat celebru, pe care și l-ar dori iubit. Doar că se pare că acesta nu este încă pregătit să facă acest pas.

„Dacă e golancă, mai devreme sau mai târziu o să îi placă florile… vorba aia… bine că nu ai luat-o de nevastă să o speli”, a fost și reacția lui Cătălin Cazacu.

Totuși nu trebuie uitat că cei doi amorezi s-au împăcat și despărțit până acum de zeci de ori și de fiecare dată și-au spălat rufele în public. Cea care începe circul mediatic este de fiecare dată Ramona Olaru, care simte nevoie să le spună tuturor prin ce trece. Și cu fostul iubit, Cuza a trăit o poveste similară.

Între timp, cei doi au îngropat securea războiului și sunt și colegi la Neața. Să fie posibilă o împăcare între ei?

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate